Wednesday, January 23, 2013

Review : Baju Sanding - Final

ye ni yg final bab baju sanding..hihi

harga baju ni ok la untuk pengantin yang last minit macam aku ni kan. dan berbaloi la sebab sangat cantik!! hihihi.. tambah dengan veil dia yang sarat dan super cantik tu..memang berbaloi-baloi!!!

untuk tudung sanding aku pakai selendang lama adik je yang memang selalu aku pinjam hahaha..da save bajet kat selendang. lagipun pakai kat dalam lepas tu pakai veil kan.

hand bouquet ni aku nak combination pink rose + white cala lily..pink tu nak yg striking. tp mungkin pink xada so Intan bagi warna ni kot..tapi xpa la janji cantik!







Danau Kota Setapak
No Tel : 017-2071238 / 016-6426108

Hand Bouquet : Happily Ever After
Ampang Selangor


3 comments:

missGogreen said...

cantik nye baju...

sng2 singgah la blog sy ye :D
http://cikgogreen.blogspot.com/

Anonymous said...

Salam.. awak sorry.. just nk tau.. berapa yer range price butik dazzuieena tu.. try googke tp x jumpa.. hehe.. hope awak leh tlg bg kite meng review.. hehe

cik puan ella said...

alaa wak sorry br perasan ade komen ni..kalau xterlambat la reply ni.die bnyk gak pakej xsilap 900++ kot..lupe da.btw kalau g sane pon dorg semua helpful..dtg nk survey pon dorg ok dgn senyuman.