Wednesday, January 23, 2013

Review : Baju Sanding - Part 2

sambung entry semalam..

keesokan hari (10/11/12) , pagi2 lagi da pergi Butik Perkahwinan D'azzuieena Bridal dekat Danau kota. sebelum tu malam2 dalam pukul 1pagi mesej dengan kak iena (owner butik) mengadu nasib baju sanding buruk tu. nasib kak iena memahami dan suruh datang butik esok pilih baju.

sampai butik kak iena xde, yang ada Sue..dia ni pembantu butik ni. sue ni baik, dari awal datang booking pakej memang dgn sue. sampai2 sue pon marah2 pasal baju sanding buruk tu. katanya kak iena da cerita semua. panjang gak la sue ni bebel hihihi

ye la nama pon last minit kan so tak banyak choice la baju pink yg super cantik..walaupon kat butik tu semua cantik! eh tapi serius memang butik ni baju dia semua cantik2. so aku pilih 3 untuk try. and decide amik yang putih detailing purple. ok la sebab pink xada kan.

semua baju pin belakang ye

pendek kan cerita, aku datang balik 20/11/12 mungkin rezeki aku ada 1 baju baru kaler pink fuchsia. cantik!! aku pon try and memang suka sangat sebab design & cutting dia macam yang aku nak. 

tapi...Jad cakap terang sangat la..hurmm so try la baju lain warna putih yg sangat2 cantik.. dan aku jadi pening nak pilih yang mana..bayangkan lagi 10 hari lagi aku xada baju sanding?? so aku decide pilih warna putih tapi Jad xtau yang mana aku pilih.saje nak buat surprise..hihi..so lepas amik ukuran semua balik.


1st and last fitting 28/11/2012..masa pakai baju ni tetiba xmuat..hooohh? gila masuk kain xmuat, masuk tangan xmuat, pinggang pon xmuat. so outer lagi dari pukul 10 sampai pukul 5ptg aku kat butik. siap kene bebel dengan Sue sebab badan naik..hihihi..risau gila ok. 

siap semua ambil baju, aksesori , bunga tanga..so pergi beli kasut kahwin..nasib banyak kedai kasut dekat KL Festival tu kan..so ini la kasut kahwin yang ke 3..hihii..yang lagi dua warna pink.


penat la tulis..sambung nanti yea hihi


No comments: