Sunday, October 2, 2011

hAri kEkenyAngan

salam...

erkkk burppp alhamdulillah..hehehe hari ni hari mkn..

1st g jemputan kawen adik kpd kakak ofis..mknan die sgt sedap ye..jarang jumpa mjlis yg mknan nye sedap cm td ye..ye aku ngaku td mmg tgh lapar tp kalau org2 lain pon kate sedap kire betol la kn..hihihi

majlis ni wat kat dewan wisma sejarah..kami ni bkn tau pon nk g sne so masuk la ikut library negara..rupe2 nye kami dtg dr pintu belakang tempat catering2..hihi lantak la jnji smpai gak kn..

xbnyk pon amik gmbr sbb makanan2 2 xsabar nk dating dlm perut ni..hihihi..so tgk je la bnyk mane aku melantakkk..hahaha

menu yg di makan: nasi minyak,kurma kambing,pajeri nenas,aca buah n air sirap..(walaupon biase tp sgt sedap ok)








muke puas mkn...

tp ni baru mkn tgh ari..ade lg makan ptg..:0

so kami pon gerak la g mentari kondo kat bandar sri permaisuri..ada birthday party anak2 kakak ofis..

so ni je la gmbr yg sempat amik..sbb ujan so tempat duduk kami jauh sikit.org lain sume pakai biase je tp kami pakai bj kurung sbb balik dr kenduri kn...

menu yg di makan: nasi ujan panas,ayam masak merah,bihun,satay,nugget,hotdog,kek coklat,kek batik,agar2,air sirap+sunkis..









kami yg kekenyangan..lalala~


- Posted from my iPhone -

Saturday, October 1, 2011

plants vs Zombie

salam..

lupe nk masukkn aktiviti ni td

game PLANTs vs ZOMBiEs..



walaupon da 4x ulang game ni tetap mnjadi pilihan.sbb nye zombie die cm best..hehehe

zombie pilihan..









plants pilihan..










dan bile2 aku free n bnyk duit aku nk carik mainan zombie mcm kakak ofis aku beli ni


*ble la nk beli ni...hihi


- Posted from my iPhone -

sAbtu = b0ring + mAlas

salam..

huhhh merujuk kpd tajuk di atas..hari ni aku sgt boring..malas nak keluar..malas nak masak..malas nak wat pape pon..pendek kate hari yg malas!hihihi

aktiviti hari ni..

1) update blog



2) tgk America's Next Top Model Cycle16



4) makan meggi


4) menonton hanya di tV :
The Smurfs yg sgt comell


5) menonton hanya di tV :
Scream 4 yg sgt ngeri


6) mak n ayah pon balikk jadik nye xleh sambung tgk movie lg sbb dorg lak nk tgk tv...hoho


- Posted from my iPhone -

Location:Hulu Langat,Malaysia

dinner wif myFamily

salam...

semalam sempurna hajat nk belanja family mkn kat satay station ampang sbb selalu nye lalu je depan 2..singgah nye tak..hihi

so smlm plan la ngan mak ayah suh tunggu teros kat sne lepas isyak..so sementara tggu isyak ni aku n kina(my sis yg keje sme kat naza 2) g lajln2 dulu kat times square..tik tok tik tok da masuk isyak time 2 la masing2 yg 'cuti' ni kelam kabut nk balik sbb mak da msg ckp nk kuar umah da..hoho..

otw nk g ampang ni jem la pulokk..adoii ngan perut lapar lg.seb baik la ade beli tutti frutti..so mkn la dlm kete ngan kina..hihi so yummmyy..

then mak pon da calling2 tnya kat mne bagai..mmg stress jap ngan jln jem,dorg msg mknan da smpai..huhu

then kami pon smpai sne dlm kul 945..dorg pon da siap tambah2 mknan lg..hmm xpe la janji dorg nk mkn kn..so kami pon mkn la smbil borak2,gelak2..

2 je pon nothing special pon..hehehe



ni sye punya sbb dorg sume da mkn td..hoho



kenyang la tuuu..



asraf yg poyo bersama dgn nisa..hihi



ika n kina



dan saye yg penat mkn..



walaupon xseberape jnji sye dpt gak share ngan dorg pe yg sye dpt...

semoga lepas ni akan ade lg rezeki tuk aku naik pngkat lg..insyaallah amin~~


- Posted from my iPhone -