Monday, January 14, 2013

Family Vacation

7hb - 9hb Dec 2012

Alhamdulillah selepas selesai semua majlis nikah, sanding & bertandang..aku and husband decide nak bawa family aku & family husband pegi bercuti!!! yeayyyy.. bercuti dekat-dekat je..dekat PD @ Sunrise Village Resort,  3h 2m. 

walaupon just percutian bajet tapi semua seronok itu yang penting..dan tak sangka plan ktorg ni menjadi & berjalan lancar..ni pon just a small token of appreciation dari kami tuk semua penat lelah dorang sepanjang majlis kami..alhamdulillah..^____^

seronok bawak dorg jalan2, makan2, main funfair, mandi2, banana boat, BBQ..best la tengok dorg happy semua dan dapat satu kan dua family yang baru.







ok cuba tengok pic bawah ni..betapa senyum lebar nya husband tengok aksi wife dia bergambar..hahahaha
nasib la da kahwin dengan perempuan yg pantang nampak flash hihihihi





No comments: