Monday, February 4, 2013

Review : Make up ( Nikah + Sanding )

untuk make up ni aku ambil sekali dengan pakej pelamin. sepatut nya pakej ni hanya 1 make up, sepasang baju sanding , pelamin, HB & aksesori. tapi disebabkan plan pertama nak buat baju sendiri so kami tolak baju sanding dan digantikan dengan make up lagi. kiranya untuk pakej ni aku amik 2x make up, pelamin dan aksesori sahaja.


yang makeup kan aku kak mira. seawal 6 pagi kak mira da sampai rumah. hohoho dan pengantin baru terpisat2 bangun. pukul 7 kal mira da terpacak depan pintu bilik dan pengantin baru terhegeh2 nak mandi hihii sorry kak mira comel. kak mira kata takut sesat and lewat sampai sebab dia xpernah datang sini tu yg awal gile dia sampai..oooooic

Kak Mira ni dari Butik Perkahwinan D'azzuieena Bridal. so dia ditugaskan untuk makeupkan aku yg xcantik ni uhukkk tengok la perbezaan nye kan..

  
  







Kak Mira hanya amik masa satu jam sahaja untuk makeup nikah dan satu jam untuk makeup sanding. aku siap leh makan2 sarapan 2 pinggan bihun + lunch sepinggan nasi beriyani tatkala menunggu suami sampai hihihi.. kak mira siap ckp dia xpernah tengok pengantin yang ada selera makan time tunggu nak nikah. erkkk

so far aku suka makeup nikah simple and tidak terlalu heavy, untuk sanding suka jugak tapi agak garang sikit kat mata aku rasa. but overall MEMANG PUAS HATI dengan service kak mira. family pon puji, tetamu pon puji..suami pon puji hihi. again thanks to Kak Ieena sebab hantar kak mira yang sangat pandai makeup yeayy suka!!!

Danau Kota Setapak
No Tel : 017-2071238 / 016-6426108


No comments: